MEDNARODNI BEACHCAMP CHANIA, KRETA (GRČIJA)

1. TERMIN: 02. – 07. junij 2023 270 eur/osebo
z možnostjo uporabe igrišč izven terminov treningov 300 eur/osebo
2. TERMIN: 02. – 11. junij 2023 450 eur/osebo
z možnostjo uporabe igrišč izven terminov treningov 500 eur/osebo

 

Mednarodni kamp se bo odvijal pod vodstvom izkušenih bratov Satler in vključuje vodene treninge ter zaključni turnir udeležencev. Na treningih se udeleženci spoznajo z odbojko na mivki in se naučijo osnovnih elementov, tisti z dobrim predznanjem pa bodo svoje odbojkarsko znanje še dodatno izpopolnili.

Izberete lahko 6- ali 10-dnevni termin, med treningi pa bo na voljo tudi dovolj prostega časa za raziskovanje otoka, druženje ali uživanje na plaži. Kreta je namreč največji in najbolj priljubljen grški otok, ki poleg osupljivih plaž in raznolike narave nudi tudi neštete aktivnosti.

Prevoz in nastanitev si organizirate sami.

Minimalna starost udeležencev je 16 let.

Za prijavo izpolnite spodnje podatke:Letnica rojstva (zahtevano):

Želim se udeležiti mednarodnega Beachcamp-a na Kreti (Grčija), prevoz in nastanitev v lastni režiji:

02. 06. – 07. 06. 2023
02. 06. – 07. 06. 2023, vključena uporaba igrišč med treningi
02. 06. – 11. 06. 2023
02. 06. – 11. 06. 2023, vključena uporaba igrišč med treningi

Želim skleniti skupinsko zavarovanje za kritje medicinske asistence v tujini pri zavarovalnici Vzajemna d.v.z. z zavarovalno vsoto 50.000 eur, veljavni splošni pogoji SP-TAS-21. Premijo se poravna ob plačilu prijavnine. Za več informacij o cenah nas kontaktirajte preko e-pošte.

Potrjujem sklenitev zavarovanja za tujino v času trajanja kampa

V primeru sklenitve zavarovanja izberi:

(Zahtevano) Potrjujem, da sem seznanjen/a, da je Dokument z informacijami o zavarovalnem produktu na voljo na www.vzajemna.si. Hkrati potrjujem, da sem seznanjen/a in sprejemam Splošne pogoje za kolektivno nezgodno zavarovanje SP-KNE-21, ki so dostopni na www.vzajemna.si. Dovoljujem, da posredovane osebne podatke obdelujeta organizator in Vzajemna, d.v.z., in sicer za namen sklenitve in izvajanja zavarovanja skladno s to pristopno izjavo. Seznanjen/a sem, da je Politika zasebnosti Vzajemne, kjer lahko prejmem vse informacije o obdelavi osebnih podatkov, dostopna na www.vzajemna.si. Izjavljam, da so vsi podani podatki popolni in resnični.

Vzajemni do preklica dovoljujem obdelavo mojih osebnih podatkov, ki jih obdeluje na podlagi sklenjenih zavarovalnih pogodb, vključno s podatki iz obrazca za ugotavljanje potreb in zahtev, moje vključitve v program Varuh zdravja, sodelovanja pri nagradnih igrah in dogodkih v organizaciji ali soorganizaciji Vzajemne (teki, maratoni in drugi dogodki), moje uporabe spletnih storitev Vzajemne, mojih drugih poslovnih interakcij z Vzajemno, brez podatkov o zdravstvenem stanju, za namen neposrednega trženja, ki vključuje oblikovanje meni prilagojenih ponudb na podlagi ocenjevanja in predvidevanja mojih interesov, ekonomskega položaja, potreb ipd. prek navadne in elektronske pošte, kratkih SMS in MMS sporočil in telefona. Seznanjen sem z možnostjo, da lahko dano privolitev kadarkoli prekličem. To lahko storim s pisno izjavo, naslovljeno na Vzajemna zdravstvena zavarovalnica, d.v.z., Vošnjakova ulica 2, 1000 Ljubljana, oziroma na info@vzajemna.si ali na telefonski številki 080-20-60. Vzajemna bo z obdelavo, ki temelji na preklicani privolitvi, prenehala najkasneje v 15 dneh po njenem prejemu.

Ali treniraš odbojko?

DANE

Če DA, koliko let:

Velikost majice:

Spol:

BeachCamp obiskujem:

Za BeachCamp sem izvedel: